Algemene voorwaarden

Bestellingen

Bij het plaatsen van een bestelling bij webshop Effe Kieke Sieraden krijgt u automatisch een orderbevestiging per e-mail. . Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en de gegevens om de betaling over te maken. Verzekert u er zelf van dat u de gehele bestelling afrondt. Deze orderbevestiging is tevens uw factuur. Bij de levering wordt tevens een factuur op papier geleverd.

Geen bericht ontvangen? Neemt u dan contact op per email of telefonisch, dan is er mogelijk iets mis gegaan bij het bestellen.

Voorraden:

Effe Kieke sieraden heeft een voorraadmodule zodat u precies weet hoeveel er van dat product aanwezig is. In principe zijn deze artikelen op voorraad. Mocht een door u besteld artikel toch niet (meer) aanwezig zijn, dan wordt u hier over geïnformeerd en wordt dit bedrag geretourneerd.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op webwinkel Effe Kieke Sieraden zijn inclusief btw. Indien u de btw kunt verrekenen kunt dit terugvinden op de orderbevestiging/factuur.

Betaling

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden 3518.83.673 ten name van
G. Keiser. De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u uw bestelling heeft gedaan. Indien het bedrag niet binnen 10 dagen na besteldatum is bijgeschreven op bovengenoemde bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt u er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn! U mag uw bestelling ook komen afhalen. U kunt dan het bedrag contant aan ons betalen.

Levertijd

Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven is ons streven uw bestelling binnen 48 uur (op werkdagen) ter verzending aan te bieden. Indien de levertijd langer is staat dat vermeld bij de advertentie.

De verzending van uw bestelling geschiedt via post.nl Pakketten via DHL pakketservice. De kosten bedrag € 5,00 als u uw bestelling op een dhl servicepunt of € 5,75 als u uw bestelling thuis wilt laten bezorgen. Effe kieke sieraden is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via Post.nl. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De kosten hiervoor bedragen €6,75. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling kenbaar te maken.

Verzendkosten

Per bestelling wordt er een bedrag van € 2,50 gehanteerd. Dit bedrag is voor de verzendkosten, verpakkingskosten en administratiekosten. Bij bestellingen vanaf € 35,00 wordt geen verzendkosten berekend. Indien u uw bestelling komt afhalen vervalt de bijdrage van € 2.50 Voor bestellingen naar het buitenland gelden de tarieven volgens TNT post.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
  • ronaldo
  • band
  • shamballa
  • shamballa lang
  • strass kettingen
  • baby armband
  • kruis
© 2008 - 2024 effekiekesieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel